vrijdag 17 augustus 2012

Heerlijk weekje

Dit was weer de eerste week na de vakantie, dat ik weer 5-van-de-5 dagen met de fiets ben geweest. Eerst weer even wennen aan die 'lange' afstand, maar de fiets doet het zo goed, dat mijn ervaringen met een elektrische fiets alleen maar beter worden.

Positieve ervaringen elektrische fiets

De storing van voor de vakantie door een defecte controller is helemaal weg en ik heb zelfs het idee dat de ondersteuning het nu veel beter doet dan daarvoor. Ik zie alleen maar 26/27 km/h op de teller staan en ik heb echt het idee dat ik vooruit vlieg.
Nu is het natuurlijk wel zo dat het bijzonder rustig weer is geweest de afgelopen week. Anders dan in het westen, waar enkele dagen met onweer en zware windstoten waren, was het in het zuiden de hele week droog en nagenoeg windstil. Zelfs de dagen dat het erg heet was, blijft het lekker om te fietsen. De drukkende warmte is toch anders op een fiets dan wanneer je er door heen loopt. Natuurlijk kun je als je thuis komt wel een ander shirt aan doen.

Drie jaar fietsen

Inmiddels zit het derde jaar er al weer bijna op. 1 september vieren we feest en beginnen we aan het vierde jaar. Dan hebben we bijna 15.000 kilometer gefietst, oftewel gemiddeld 5.000 kilometer per jaar. Dat hadden er echt wel meer kunnen zijn, maar er zijn altijd dagen met 'verzachtende' omstandigheden die het gebruik van de auto rechtvaardigen ;)

2 opmerkingen:

Laat hier uw reactie achter...
Alles mag, ook kritiek, maar wel netjes a.u.b.