zaterdag 7 november 2015

3.300 km

Tja, ondanks dat ik dit jaar 'al' bijna 3.300 km met de fiets ben geweest, is dit nog maar 43% van het totaal aantal dagen... Erg slecht. Misschien dat ik door dit zachte najaar nog een poosje door kan rijden, maar waarschijnlijk wordt dit het slechtste fietsjaar sinds het begin in 2009... Ik ga niet boven de 50% uitkomen en blijf ver onder het streven van 68% (ca 140 dagen).

Dat komt niet door het slechte weer of andere externe oorzaken, maar gewoon door de smoes 'geen zin'. Dus wat is mijn goede voornemen voor 2016?

3 opmerkingen:

 1. Ik ben vanmorgen in korte broek naar het werk gefietst. Aangenaam fietsen zo nu we al bijna half november zijn.
  Een paar weken terug schreef ik je nog in een reactie om dit jaar nog trachten de 3000 km te halen. Het zal nipt worden maar het moet lukken. Ik ben wel 2 weken noodgedwongen moeten met de auto gaan werken wegens een klein arbeidsongevalletje. Niks ergs want we zitten ondertussen alweer flink op de fiets. Jij zit al ruim boven de 3000 km zie ik. Hop naar de 4000 nu. Het is wel je slechtste fietsjaar lees ik maar het zijn dan toch al 3300 km die je in je portemonnee kon uitsparen en een bijdrage voor een beter milieu. ;-)

  Grt-jes en blijven trappen hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ikzelf fiets heel veel aangezien ik het heerlijk vindt om te doen. Ik stel mezelf ook altijd een doel voor ogen wat ik wil behalen met het aantal kilometers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Paul, wanneer plaats je nog eens een update van uw fietsgebeuren ?
  Ik hoop dat je dit jaar al veel gefietst hebt na de winterperiode.
  Zelf heb ik reeds 900 km naar het werk gefietst ( 18 km enkele rit ) met een nieuwe omgebouwde fiets met sterke BBS motor.
  Had ik deze fiets maar al eerder gehad, wat een plezier.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier uw reactie achter...
Alles mag, ook kritiek, maar wel netjes a.u.b.