donderdag 11 oktober 2012

Koud hè?

Tja, de temperaturen dalen gestaag en deze week hoorde ik 's morgens vroeg al hoe er enkele autoruiten schoongekrabt werden. Daar heb ik op mijn fiets geen last van... Het is zelfs heerlijk weer om in te fietsen. Eigenlijk veel fijner dan midden in de zomer als het warm is.


Het is ook al aanzienlijk donkerder 's ochtends. De extra verlichting is op het donkere fietspad dan ook hard nodig. Halverwege de rit kan die weer uit. Eind oktober gaat de klok een uurtje terug, dan is het weer even een kantelpunt, maar dan gaat het snel donkerder worden zowel in de ochtend als avond. En weer (of beter gezegd nog steeds) zie je fietsers zonder verlichting. En nog erger: fietsers die niet opletten omdat ze aan het spelen zijn met hun mobieltje.


2 opmerkingen:

 1. Ik heb wel gemerkt dat het koud is, vooral aan het begin van de week.

  Koude handen trek ik zeer slecht, ik ben dus op zoek naar goede warme handschoenen waarbij je ook na een uur nog niet echt koude handen hebt.

  Mag ik jou vragen wat voor handschoenen je hebt? Ik ben inmiddels ook op zoek naar een goede reflecterende winterjas die ook nog eens waterdicht is, je had hier al eens een post over gedaan dus ik weet in ieder geval al wat ik ongeveer nodig heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, de handschoenen heb ik gewoon op de markt gekocht. Het zijn wanten, maar wel met losse vingers erin...
   Het 'merk' wat erop staat is 'Thinsulate' (als dat het merk is tenminste). Daarin kan ik redelijk met warme (of in ieder geval niet ijskoude) handen op het werk komen.

   En de jas is inderdaad al eerder over geschreven: heel simpel een reflecterende werkjas van www.vancranenbroek.nl. Erg goed en niet duur.

   Verwijderen

Laat hier uw reactie achter...
Alles mag, ook kritiek, maar wel netjes a.u.b.