zaterdag 17 november 2012

Heerlijke fietsweek

Deze week was helemaal perfect. Heerlijk (fris) fietsweer. En dus zijn we al geruime tijd met de fiets aan het gaan en heb ik de auto sinds begin september nog maar één keer gebruikt om mee naar het werk te gaan. Verder altijd met de fiets. Het was ook een lange week. Van maandag tot en met zondag (morgen dus); zeven dagen... De dagen dat ik een regenbroek aan had, zijn trouwens op minder dan één hand te tellen. @Bijnanooit heeft weer gelijk. ;)

Tanken

De laatste tankbeurt met onze Suzuki Alto was begin oktober.... En de tank zit nu nog steeds ruim 3/4 vol. Misschien dat we daar dit jaar nog mee uitkomen :) Het zal een beetje van het weer afhangen, maar ook de komende week wordt in ieder geval nog geen sneeuw en/of ijzel voorspeld.

Wel erg druk op het werk, en dan heb je de neiging om 'toch maar met de auto te gaan'.
Linssen Yachts heeft in het weekend van 24 t/m 26 november de jaarlijkse Linssen Yachts Boat Show. Daar moet heel veel voor gebeuren en ik ben daar ook een spilletje in.
Voor iedereen die interesse heeft in een mooi stalen motorjacht. Kom naar Maasbracht (hoeft niet met de fiets te zijn :)Juist dan is het zaak met de fiets te blijven gaan. Lekker ontspannen terug fietsen en weer fris voor een nieuwe werkdag. Alleen als het dan 's avonds laat wordt, is het wat minder. Vertrek je pas om bijv. 19.00 uur, dan ben je toch pas tegen 20.00 uur thuis, ten opzichte van met de auto om 19.25 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier uw reactie achter...
Alles mag, ook kritiek, maar wel netjes a.u.b.