zondag 20 juli 2014

X-Tract met middenmotor

Bij de reclamefoldertjes die dit weekend weer in de bus vielen, zat ook weer een folder van Itek. Aangezien ze daar een zo divers aanbod producten hebben, kijk ik meestal wel even door die folder heen. Mijn verbazing was groot toen ik de folder opensloeg: Er is nu ook een X-tract elektrische fiets met middenmotor. Niks nieuws onder de zon natuurlijk, maar toch opmerkelijk. De verkoper van de vestiging in Roermond had eerder dus toch gelijk.

De accu die erbij genoemd wordt is een 36V Platina batterij. Geen idee wat dat precies inhoud. Moet ik me eens in gaan verdiepen. Is er al iemand die ervaring heeft met deze fiets? In de folder staat geen prijs vermeld en op de website is de fiets nog niet te vinden. Wellicht is hij nog niet leverbaar...

2 opmerkingen:

  1. Ik heb de fiets nog niet geprobeerd, maar zeker interessant om in de gaten te houden. Hoge verwachtingen van dit model!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ok... kan het zijn dat ik je reactie niet snap? Je bent van bestefietswebshop. Op deze site vind ik geen fietsen om te kopen, alleen maar enkele links naar andere shops... en een bijna leeg blog. Aanbiedingen gaan naar andere sites... Wat is je bedoeling hiervan? Wil je 'alle fietsen' gaan opnemen die verkocht worden? Probeer je ook alle fietsen uit, want je zegt hierboven dat je hoge verwachtingen van dit model hebt. Ken je de overige modellen van X-Tract?

      Verwijderen

Laat hier uw reactie achter...
Alles mag, ook kritiek, maar wel netjes a.u.b.